marți, 6 noiembrie 2012

Re..creatia de hartie...:)

Dragii nostri,

Iata ca asa cum v-am promis va trimitem invitatia pentru a participa la un nou eveniment Chance For Life, de data aceasta un atelier unde vom confectiona rame si cosulete din hartie folosita.

Noi, echipa Chance for Life, credem in refolosirea creativa a obiectelor din jur. Credem ca exista a doua sansa pentru oricine sau… orice.

Te invitam marti, 13 noiembrie, la ora 19.00 la Ceainaria Tea House sa descoperim ce obiecte creative, dar si utile pot iesi din reviste pe care nu le mai folosim.  Ne vom pune la incercare creativitatea si vom crea cosulete si rame foto care sa dea un aer sic locuintei noastre.

Desi sunt sigura ca ati retinut, va reamintesc adresa ceainariei: Bdul George Cosbuc, nr. 13, Sector 4, Bucuresti.

Va rog frumos sa confirmati participarea voastra trimitand un e-mail la adresa
diana.ferent@chanceforlife.ro/laura.agapie@tea-house.ro /0721674578  pentru a putea pregati din timp materialele necesare.

Cu cei 25 de lei pe care ii vei dona la intrare, vei da o “a doua” sansa unui  grup de tineri seropozitivi institutionalizati, asa cum ai facut-o si data trecuta, intrand deja in categoria donatorilor nostri fideli si apropiati :)

 Toate materialele vor fi puse la dispozitie de catre Fundatia Chance For Life, in schimb daca nu iti este foarte greu, vor fi foarte binevenite cateva reviste vechi de care tu nu mai ai nevoie. Ne vei ajuta atat pe noi, dar vei contribui si la reciclarea creativa a hartiei :)


Iti multumim si ne vedem curand,

Echipa Chance For Life& ceainaria Tea House


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu