marți, 14 mai 2013

...autocunoastere si armonie....


Pe 24 mai, Ceainaria Tea House si Centrul de Dezvoltare Personala Solisis va invita la un eveniment menit sa va ajute sa intelegeti cum puteti gasi armonia in viata voastra!
Descoperim alaturi de Centrul Solisis ca suntem alchimistii propriei energii…Indiferent daca ne dam seama de acest lucru sau nu. Ne propunem sa fim constienti de acest proces, constienti de gandurile, emotiile pe care le generam si consecintele lor asupra noastra.
Buna noastra stare, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem...adica gandurile pe care le nutrim pentru persoanele din jur, emotiile pe care le generam ( bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam ( daca ele vin din iubire sau frica).
Solisis ne propune sa luam o pauza sa privim in interior, sa gasim lumina, pacea, linistea, intelegerea si IUBIREA. Sa constientizam gandurile si emotiile noastre, cum ne afecteaza si cum putem sa traim in armonie in interiorul nostru si in relatie cu cei din jur. Reusim asta intelegandu-ne si cunoscandu-ne.
Vineri 24 mai, orele 19:00, la Ceainaria Tea House te invitam in aceasta incursiune interioara. Discutam liber intr-un seminar interactiv si facem asta in cel mai placut ambient, la un ceai.
Donatia recomandata este de 20 ron.
Confirmari de participare la tel.0213351517/0721674578/0734146895

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu