marți, 11 martie 2014

..regasire prin arta-curs de actorie

Nimic nu este mai relaxant decat sa te descoperi si sa descoperi, sa faci altceva decat faceai pana acum, sa fii tu oriunde iti doresti. 
In teatru poti sa fii cine vrei, sa traiesti cate vieti ai visat vreodata si sa calatoresti oriunde in lume si in timp. Cursul nostru te invita sa experimentezi timp de trei luni, sa te simti bine, sa uiti de grijile zilnice, intr-un mediu placut si pozitiv. 
In aceste trei luni, vom imparti cursul pe trei module:

I. Primul modul va cuprinde exercitii de miscare, de cunoastere, relaxare si dictie. Exercitii de dezvoltare a atentiei, jocuri de coordonare, stimulare a imaginatiei si dezvoltare a memoriei.

II. Al doilea modul va contine exercitii de grup si de incredere, de improvizatie, vorbit in public si constructie de povesti cu ajutorul improvizatiei.

III. In al treila modul vom lucra texte dramatice, scene din piese de teatru, iar in ultima sedinta vom fi actori intr-o punere in scena...alaturi de prieteni si de cei dragi....:)



• Durata unei sedinte este de 2 ore/ saptamana, respective joi- 19:30-21:30.
• Numar de cursanti 10/ grupa.
• Cursantii au nevoie de o tinuta vestimentara lejera de lucru.
• Pretul cursului este de 150 Ron/ luna, respectiv 450 Ron intreg cursul.
• Cursul este sustinut de actrita Ana-Maria Calita

..despre Ana Maria Calita...Ana-Maria Calita este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale”, Bucuresti, Facultatea de Teatru, Specializare Arta Actorului - Papusi si Marionete si in prezent studenta in anul II de Masterat, Teatru de Animatie.
Sustine cursuri de teatru pentru copii si adolescenti, ateliere de teatru si spectacole in Bucuresti si nu numai. Este membru fondator al Companiei de teatru si evenimente “Anim’Arts” si ii place foarte mult sa descopere lumea prin oamenii pe care ii cunoaste.

Inscrieri la tel.0721674578/office @tea-house.ro cu rugamintea sa lasati un nr.de telefon/mail pentru confirmarea inscrierii.
Locuri limitate-max.10 pers.
Va asteptam cu drag!
“ Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit” Franz Kafka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu