vineri, 30 mai 2014

Constelatii de familie si organizationale

Recomandam cu mult drag acest seminar.Merita!

CONSTELATII DE FAMILIE SI ORGANIZATIONALE

Sambata si Duminica, 7-8 IUNIE 2014 BUCURESTI
Va astept cu mult drag la un Workshop de Constelatii Familiale si Organizationale

Sa regasim bucuria de a trai!
Bucuria apare in suflet de indata ce ne punem in acord cu miscarile sufletului.
Indiferent de calea pe care ne aflam, sintem ghidati de suflet. Daca sintem in acord cu el, ne simtim conectati la ceva extraordinar si asta inseamna bucurie. Bucuria are o nuanta de implinire si completitudine care provine din aceasta conectare. Aceasta bucurie este tacuta, are greutate, straluceste. In prezenta oamenilor care traiesc aceasta bucurie, devenim linistiti. Aceasta bucurie nu are scop, dorinta sau intentie. Este o multumire foarte profunda.”
Citat din Bert Hellinger,workshop Londra, aprilie 2000.

Constelatii familiale
Bert Hellinger, parintele Constelatiilor sistemice, a descoperit ca sistemul familial are o ordine a sa, naturala, la fel ca orice alt sistem si ca, atunci cand acea ordine este afectata (prin evenimente precum divorturi, despartiri, pierderi de persoane dragi, morti premature, tragice, accidente, pierderi de sarcina, avorturi, adoptii, secrete de familie, probleme cu alcoolul, traume, experiente tragice, razboi etc.) legile naturale, specifice, actioneaza pentru ca sistemul sa se autoregleze.
Astfel, cu ajutorul si prin intermediul generatiilor viitoare, care vor manifesta disfunctionalitati in viata lor, sistemul de familie va readuce in atentia membrilor sai nevoile pe care acestia le au – de aparteneta, de recunoastere, acceptare, respect, iubire.
Potrivit terapiei sistemice a lui Bert Hellinger, solutia care sustine viata intr-o familie apare cand fiecare dintre membrii sistemului isi ocupa locul ce i se cuvine in familie, isi asuma rolul in viata, are grija de sine si respecta destinul celorlalti. Facand acesta ii vom elibera pe cei care urmeaza dupa noi, copii si nepotii nostri, de sarcina de a readuce echilibrul si armonia in familie pentru ca iubirea sa curga spre generatiile viitoare.
Constelatii organizationale
Organizatia este si ea un sistem care functioneaza dupa reguli specifice. Succesul ei depinde de cat de armonios functioneaza ca sistem si, de locul pe care il ocupa in acest complex network al pietelor.
Metoda constelatiilor sistemice oglindeste in mod clar si simplu dinamicile multiple ce insotesc o organizatie, interactiunile si efectele reciproce ale acestora, ajuta la constientizarea incurcaturilor si la recunoasterea resurselor ascunse in obstacole.

Va astept cu drag,
Sambata si Duminica, 7-8 iunie 2014, in Bucuresti
Program:           9.30 - 18.00
Pauza de masa 1 ora in jurul pranzului, 2 pauze scurte inainte si dupa pranz
Costul participarii: 250 lei
Locatia va fi anuntata ulterior participantilor.
Detalii si inscrieri -  telefon: 0722 60 38 38 sau e-mail:  lauraganea.psiholog@gmail.com

Laura Ghita
psiholog, psihoterapeut si trainer
Master in psihologie, psiholog si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu formari in hipnoza clinica si terapie Ericksoniana, terapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii, Facilitator constelatii de familie si organizationale, NLP. Experienta semnificativa in domeniul resurselor umane, formator acreditat CNFPA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu