joi, 11 octombrie 2012

..sa ne construim visele! atelier de creatie (caritabil)!


Atelier handmade Dreamcatcher editia a II-a
Un dreamcatcher (o plasă de vise) agăţat deasupra patului are puterea de a prinde visele. Pe cele rele le păstrează şi dispar odată cu venirea dimineţii, iar cele bune coboară înspre noi. Imaginează-ţi ce puteri are dacă este făcut chiar de tine sau dacă îl dăruieşti cuiva drag.
Fundaţia Chance for Life te invită marți, 23 octombrie, ora 19.00, la Ceainaria Tea House la un atelier despre cum să... prindem visele. Vom învăţa alături de tinerii de la fundaţie cum să creăm un dream catcher, cum a apărut acesta, vom vorbi despre vise şi visuri, totul într-o atmosferă liniştită, pe muzică americo-indiană.
Când? 23 octombrie, ora 19.00
Unde? Ceainaria Tea House, Bdul George Cosbuc, nr. 13, Sector 4, Bucuresti
Cum? Înscrie-te trimiţând un mail la diana.ferent@chanceforlife.ro.
Numar de locuri: 20
Taxă de participare: 25 lei. Pentru că vorbim de vise şi visuri, cu cei 25 lei pe care îi vei dona la intrare, ne vei ajuta să aducem mai aproape de visurile lor un grup de tineri seropozitivi instituţionalizaţi.
Ce trebuie să aduci? Entuziasm şi visuri de împlinit, toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance For Life.

..un atelier deosebit propus si sustinut de Fundatia Chance for Life...haideti ca impreuna cu ei sa ne construim visele si totodata sa ajutam...(atelierul are scop caritabil)
Inscrierile se pot face si la tel.0721674578 si mail :laura.agapie@tea-house.ro
Multumim si va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu