marți, 1 octombrie 2013

Invitatie la ceai cu Master Yu

..suntem  gazda unei "Invitatie la ceai cu Master Yu"-maestru international de Sundao....asadar va invitam si noi-de asemenea-sa beti un ceai cu Master Yu .....pe curand,cu drag ,joi,10 octombrie ,incepand cu ora 19.00…
"Dragi prieteni,
Avem plăcerea de a vă invita la un ceai alături de Master Yu, într-un cadru intim și primitor, așa cum este Tea House (www.tea-house.ro). O poveste cu ceai, tradiție, inovație și suflet.
Impreună învățăm să savurăm momentul ceremoniei ceaiului. Pentru fiecare dintre noi vine un moment când vrem să ne regăsim și să savurăm un ceai, care să ne conducă spre un univers calm, cald și plin de magie.
Master Yu aduce cu sine înțelepciune, pace și iubire, se descoperă în fața noastră ca fiecare dintre noi să ne descoperim pe sine. Maestrul ne va pregăti ceaiul și ne va povesti și asculta.
După mai bine de 20 de ani de transmitere a cunoașterii sale, Master Yu a facilitat sesiuni de vindecare și coaching în manifestarea energiei, peste tot în lume, de la vecinii bunicilor până la mari maeștrii, artiști și oameni de afaceri, care încă îi trimit informații despre transformarile profunde ce au loc în viețile lor, de când s-au armonizat cu adevărata lor natură.
Nu este percepută taxă de participare, ci se achită doar consumația la ceainărie. Ceaiul este din partea noastră.
DESPRE MASTER YU, JAE – SHEEN
Maestrul Yu, Jae-Sheen este cunoscut ca unul dintre cei mai inovatori și dinamici practicanți de Sundao, și autor al cărții – SUNDAO – Respirația daoistă și practica vindecării, publicată în limba romană de către Editura Herald. Vizitează România pentru prezentarii și seminarii încă din 2008. S-a întâlnit cu oameni din București, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Sibiu.
Master Jae – Sheen Yu s-a născut în Coreea de Sud și acum trăiește în Scottsdale, Arizona, SUA. Și-a început căutarea personală și călătoria spirituală la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea multor învățători, cum ar fi Bong Woo (învățător al Daoismului Montan), SungChul (Maestru budist) și alături de Master HW Kwon, bunicul său și bunica sa. După ani de meditație și introspecție, în prezența învățătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe trăiri profunde care au dus la experiența „finală” a eliberării și la înțelegerea care l-a vindecat de suferința atacurilor de panică, a fobiilor, alergiilor, durerilor fizice și a ego-ului.
După sosirea sa în Statele Unite în 1998, a deschis sesiuni de practică în California și Arizona, SUA. Organizează workshop-uri, vizite de studiu și retreat-uri în Asia de Est, Europa, Rusia și America. Prin îndrumarea sa competentă și plină de viață, reușește să trezească și să însuflețească principiile cele mai profunde din ființa umană, înțelepciunea vechilor arte și filozofii.

Anii de experiență au dus la conturarea unei metode revoluționare de vindecare și antrenare, "Energetic Quantum Healing & Coaching”, care oferă o soluție practică pentru vindecare și pentru transformarea conștiiței pentru oameni, societate și planetă. Această metodă ajută oamenii să identifice și să elibereze rapid gândurile care ne auto-sabotează și emoțiile înțepenite în memoria celulară, transformând afecțiunile și înțelegerile greșite în stare de bine și împlinire.
Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactați:
Andreea Șerbănescu – andreea.serbanescu@sundao.ro; telefon: 0723.227.332
...o seara minunata in care am realizat ca putem fi fericiti mereu,impacati cu noi insine si apoi si cu ceilalti -dar -depinde de noi daca vrem -schimbarea-......Multumim maestrului Yu cat si prietenei noastre Andreea ,cea care a facut posibila aceasta ...invitatie la ceai cu Master Yu....in curand ,pozeeeee!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu