duminică, 17 noiembrie 2013

"Conversatii cu Dumnezeu"-grup de studiu-HumanityTeam

...in fiecare marti seara la Tea House Bucuresti.....

"Daca doresti sa aprofundezi mesajul din "Conversatii cu Dumnezeu" al caror autor este Neale Donald Walsch si sa cunosti alti oameni care impartasesc aceleasi credinte ca si tine, te invitam sa te alaturi unui grup de studiu. Activitatea consta in lecturarea un text din "Conversatii cu Dumnezeu" si pe marginea lui se vor purta discutii libere, se impartasesc propriile trairi si experiente personale, se creeaza un dialog deschis si constructiv pe tema respectiva. Scopul acestora este de a ajuta la cresterea constientizarii si a evolutiei si dezvoltarii personale.

In cadrul grupului nu se ofera terapie, initieri sau vindecari, dar este posibil sa permiteti o perspectiva mai larga asupra a ceea ce se intampla in propria viata si poate aceasta este tot ceea ce aveti nevoie pentru a va auto-vindeca si a va conduce viata pe cararea pe care v-ati dorit intotdeauna sa fie.

Despre cartile "Conversatii cu Dumnezeu"
Sapte din cele noua carti ale trilogiei "Conversatii cu Dumnezeu" sunt pe lista celor mai bine vandute carti din New York Times . Aproape 8 milioane de oameni au vazut acest text, in 37 de limbi diferite - ceea ce inseamna ca un numar enorm de fiinte umane se deschid catre moduri alternative de conceptualizare a vietii si de experimentare, exprimare si creare a realitatii lor actuale.

In prezent, se organizeaza grup de studiu al cartilor "Conversatii cu Dumnezeu" doar in Bucuresti. Anunta-ti si tu participarea scriind persoanei de contact.

Bucuresti - saptamanal, incepand de marti, 19 noiembrie orele 18,30
Adresa: Ceainaria Tea House, Bdul George Cosbuc nr. 13, sector 4, Bucuresti
Facilitator: Ion Marin grupdestudiu@humanitysteam.ro
Contributia ta: servesti un ceai la ceainarie 

Te asteptam si pe tine la grupul de studiu Conversatii cu Dumnezeu!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu