joi, 20 februarie 2014

..asa de 8 martie...:)

..pentru ca imbinam utilul cu placutul si  ca preambul  la ziua de  8 Martie,Tea House Bucuresti impreuna cu Koralya Style va invita  la un atelier despre arta machiajului…
Tematica atelierului:
26 februarie,ora 19.00:
·         -prezentare produse,pensule,aplicatoare,buretei si cum sa le folosim corect.formarea unei truse de machiaj care sa includa strictul necesar si cum sa folosim fiecare produs in parte.
·         -baza pentru machiaj,fond de ten,anticearcan,pudra.cum le folosim,ce fel de produse ni se potrivesc,cum le alegem si cum le aplicam corect.
              28 februarie,ora 19.00
·         -Cel mai important lucru pentru fizionomia noastra sunt sprancenele.de aici pleaca cele mai frecvente greseli in acelasi timp sprancenele corect conturate ne ajuta foarte mult in executarea unui machiaj corect.
         7 martie,ora 19.00
·         machiajul ochilor.ce culori ni se potrivesc cel mai bine,cum alegem nuantele in functie de tinuta,de anotimp sau de evenimentul pentru care ne pregatim.
·         ruj sau gloss?machiajul buzelor,blush ul ,finisarea finala a machiajului.
..si   la final  vom avea o tombola ,iar castigatoarea va  beneficia de o coafura si un machiaj de seara.
Fiecare zi va avea ca durata 2 ore (cu pauza de cafea/ceai  -15 minute) timp in care in afara de planul de lucru veti putea exersa fiecare etapa in parte.
Trainer:Ligia Draghicescu-cosmetician,estetician,make-up artist, absolventa a scolii de cosmetica si machiaj Beauty&Fair Group condusa de doctor Zenovia Mateescu.cu o experienta profesionala de peste 10 ani in arta machiajului,premiata de Fashion TV Romania in urma activitatii in domeniul prezentarilor de moda atat in tara cat si in strainatate.printre cele mai importante colaborari sunt creatori dr moda precum Mihai Albu,Catalin Botezatu,Laura Olteanu,Cristina Nichita,George Hojbota dar si Roberto Cavalli sau Sonia Rykiel in cadrul Festivalului de moda de la Bucuresti,Iasi,Craiova,festivalul de muzica usoara de la Mamaia, dar si festivaluri internationale organizate de Fashin TV.In prezent owner Koralia Style ,unul din putinele cabinete de machiaj profesional din Bucuresti unde totodata clientele noastre pot beneficia de servicii complete de infrumusetare.
Cost participare:150 ron;d aca veniti cu o prietena,200 lei pentru 2 persoane
Se poate participa la intregul atelier sau optional la unul din cele trei teme(cost/tema atelier 50 lei/persoana)

Va asteptam cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu