miercuri, 19 februarie 2014

..despre "Calatoria"....

“Calatoria” este un proces de vindecare si re-echilibrare emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua constiinta, parcurgi apoi drumul inapoi, cu o noua capacitate de a intelege, de a ierta, de a te vindeca si de a te elibera.

Procesul "Calatoria" a fost conceput de catre Brandon Bays, autoarea cartii cu acelasi nume, ca urmare a propriei sale experiente de auto-vindecare a unei tumori de marimea unei mingi de baschet prin identificarea si echilibrarea blocajelor emotionale ce stateau la baza acesteia. Astazi, "Calatoria" este un proces profund, prin care poti identifica principala cauza a diferitelor blocaje fizice si emotionale cu care te confrunti, oferind in acelasi timp instrumentele prin care te poti elibera de acestea.

BRANDON BAYS IN ROMANIA, PENTRU UN NOU SEMINAR JOURNEY INTENSIVE LA BUCURESTI

In perioada 2-4 mai 2014, Brandon Bays, creatoarea procesului “Calatoria”, va fi din nou in Romania pentru un nou Seminar Journey Intensive la Bucuresti.

Mai multe detalii despre Brandon Bays, despre procesul “Calatoria” si despre seminar regasesti pe site-ul nostru http://www.thejourney-romania.com/

Totodata, te invitam sa participi la intalnirea introductiva in metoda “Calatoria” organizata de echipa noastra in Bucuresti.
Initiativa acestor intalniri introductive s-a nascut din dorinta de a iti oferi posibilitatea ca, prealabil seminarului, sa afli mai multe informatii despre proces, sa il experimentezi si sa constati in mod direct impactul acestuia in diferite aspecte din viata ta. Avem incredere ca, odata ce vei face acest pas cu “Calatoria”, iti vei dori sa afli tot mai multe despre ea si sa o aplici tot mai mult in viata ta!

INTALNIRE INTRODUCTIVA DESPRE METODA “CALATORIA”
Are loc joi, 27 februarie, orele 18.00 – 20.00.
Aceasta este o intalnire cu o durata de doua ore in cadrul careia sunt prezentate informatii generale despre procesul “Calatoria” si beneficiile acestuia.
Participarea este gratuita.
Intalnirea este gazduita de catre Ceainaria Tea House, situata pe Bdul George Cosbuc, nr. 13(fost nr.63), Sector 4.
Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul de inregistrare de la acest link https://docs.google.com/forms/d/1qfXUt3OBllsw95VD384AnKHUQ8Kglq8RXhhXYyrMyis/viewform

FACILITATOR
Alina Goanta este Coach for Change, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale.
Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK si are o experienta de coaching de 4 ani cu procese de schimbare.
Totodata, Alina are o experienta de 2 ani in lucrul cu metoda “Calatoria” conceputa de Brandon Bays, face parte din echipa The Journey Romania si contribuie la promovarea metodei in Romania prin facilitarea de sesiuni individuale “Calatoria”, ca si organizator si trainer in cadrul seminariilor Journey Intensive si facilitator de workshop-uri introductive in metoda “Calatoria”, urmand in acelasi timp programul de Journey Accredited Practitioner.
Mai multe informatii despre Alina se regasesc pe site-ul www.coachingforchange.ro


Te asteptam alaturi de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu